Vad dricker jag?

Jag har alltid älskat vatten, och det är ju en fördel när man vill undvika mer kaloririka drycker. För mig blir det nog ca 2,5 liter vatten på en aktiv dag, det är nog inte en nivå de flesta bör ligga på (säger jag utan att vara expert). Vattenbehovet är ju individuellet och saker som vikt och hur mycket man svettas spelar in. LifeSum som är den hälsoapp jag använder rekommenderar att jag ska dricka 2 liter vatten om dagen.

Övrig dryck då? Jag dricker ingenting med socker i, förutom en Red Bull då och då. Tyvärr är det en dryck jag verkligen älskar och har svårt att skiljas helt från. En burk Red Bull innehåller 115 kalorier, jag får helt enkelt promenera extra långt de dagarna. Och nej, deras lightversioner smakar inte ens i närheten av Red Bull Original. Jag har heller inte hittat någon värdig ersättare bland andra energidrycker men har några sockerfria jag tycker om och brukar dricka från VitaminWell och Nocco.

När det kommer till läsk så dricker jag helst Trocadero Zero, och annars 7Up light. Jag dricker nog mer lightläsk än vad man borde göra men intaget av aspartam är inget som oroar mig.

Jag dricker heller inte kaffe och det är nu 11 år sedan jag sist drack något med alkohol i. Det är något jag är riktigt stolt över.

Kommentera gärna. Har du någon favorit bland energidrycker?

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*