Jag heter Andreas och i augusti 2018 upptäckte jag att jag vägde 200 kg. Det kändes som att jag slagit i botten. Nått den nivå när det verkligen börja handla om liv och död. Att jag var kraftigt och farligt överviktig var så klart ingen nyhet, men detta blev ett uppvaknande. Och där började min hälsoresa, eller min resa till frihet från denna kropp som nu har blivit något av ett fängelse.

I denna process föddes denna blogg, som tillsammans med en YouTube-kanal och Instagramkonto kommer bli ett sätt för mig att bearbeta allt detta och dela med mig av resan med träning, kost, terapi och försöka inspirera andra att också ta tag i sina problem med övervikt.

Denna blogg kommer att drivas kommersiellt via mitt företag Familjen A. Bard Sverige AB (556963-4537) och därför kan det finnas annonser och förekomma relevanta samarbeten på bloggen.

För annonsering, samarbeten eller bara frågor så kan du maila andreas@200kg.se eller använda kontaktformuläret.