Mina verktyg för viktminskning

För att underlätta min viktnedgång och livsstilsförändring så använder jag mig av olika verktyg. Dessa tycker jag alla som kämpar med vikt, kost och träning ska investera i.

  1. En köksvåg för att väga all mat för att kunna räkna kalorier och se till att jag får i mig precis rätt mängd mat. Jag har ett par olika vågar för att alltid ha den tillgängliga, och har en som är liten och smidig att ha med sig.
  2. Jag använder appen LifeSum för att räkna kalorier och ha en slags dagbok för kosten.
  3. Jag använder bra träningstights från Stormberg. Har gjort en del research och de är typ de enda med träningskläder för oss med väldigt stora storlekar. Alla som är överviktiga vet hur jobbigt det är med lår och andra delar som gnider mot varandra. Dessa träningsbyxor har räddat mig.
  4. Jag har senaste åren uteslutande använt löpskor från Adidas. Det här med skor är väldigt individuellt men jag har upptäckt att Adidas skor är väldigt bra för mina fötter. Jag köper skor för runt 1000 kr så det är inte de dyraste, men de har riktigt bra modeller med bra dämpning för runt 1000 kr.
  5. Jag använder en Apple Watch för att mäta träning och kaloriförbränning. Här går det så klart även bra med vilken pulsklocka eller aktivitetsarmband som helst men jag gillar Apple Watch och använder den till mycket annat både i jobb och privat.


Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*